Ψηφιακές εκτυπώσεις εννοούμε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον κλασικό τρόπο του τυπογραφείου αλλά πολύ πιο γρήγορα και οικονομικά αφού όλες οι εργασίες γίνονται αυτοματοποιημένα σε ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης.


Διαχωρίζοντας τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, η παραγωγή αποτελείται από τις εξής ενότητες

Office Support
Έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, εγχειρίδια, μελέτες, υλικό πωλητών, εκπαιδευτικό υλικό και παρουσιάσεις, είναι μόνο μερικές από τις ανάγκες σας.

Marketing support
Διαφημιστικά έντυπα, αφίσες, κατάλογοι προϊόντων, folders, προσκλήσεις, εφαρμογές μεταβλητών δεδομένων (direct mail, εισιτήρια, κουπόνια, επιστολές, λογαριασμοί), επαγγελματικές κάρτες, καρτολίνες, flyer κτλ.

Publishing support
Εκδόσεις βιβλίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες, ειδικές εκδόσεις, πτυχιακές εργασίες, annual reports, φροντιστηριακά και εκπαιδευτικά βιβλία, ημερολόγια κτλ.

Φινίρισμα και βιβλιοδεσία
Μετά από την εκτύπωση κάθε εργασίας, τα έντυπα ελέγχονται και περνάνε στο τελικό στάδιο του φινιρίσματος και της βιβλιοδεσίας ώστε να παραχθεί το τελικό προϊόν.

 

Η Plus+ ήταν η πρώτη εταιρία στη Δυτική Ελλάδα που επένδυσε στην τεχνολογία simitri HD polymerized toner, όταν τον Νοέμβριο του 2008 εγκατέστησε το πρώτο έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο Bizhub Pro C6501 στην Ηγουμενίτσα, διαμορφώνοντας νέα πρότυπα στην αγορά των γραφικών τεχνών. Η εταιρία ολοκλήρωσε το 5ετές επενδυτικό πλάνο, δημιουργώντας κάθετη παραγωγική μονάδα, εξασφαλίζοντας στους πελάτες της όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό. Με την εγκατάσταση του νέου πιεστηρίου Bizhub 950, έχει ήδη ξεκινήσει το νέο της επενδυτικό πλάνο στο οποίο περιλαμβάνεται κυρίως ανανέωση και εμπλουτισμός του εξοπλισμού της με 4χρωμα πιεστήρια, υψηλής παραγωγικότητας.